Skip links

Gaz Kompresör Serisi

Gaz Kompresör Serisi

TIGHT serisi, gerekli performansa ve işlenecek gaza göre tek kademeli, çift kademeli ve çift contalı kompresörleri içerir.

tecnogas
Kategoriler:

Description

TIGHT serisi, gerekli performansa ve işlenecek gaza göre tek kademeli, çift kademeli ve çift contalı kompresörleri içerir.

Ayrıca, temel çıplak şaftlı makineden başlayarak patlamaya dayanıklı elektrik panosu ve çeşitli güvenlik ve kontrol sistemleri ile tamamlanmış ünitelere kadar çeşitli özelleştirilebilir versiyonlar ve ayrıca endüstriyel tesisler için kızaklı versiyonlar, araçlarda çalıştırma için hidrolik motorlarla birleştirilmiş kompresörler vardır. ve acil durumlarda kullanım için römorklar.

UYGULAMALAR ve KULLANIM

TIGHT kompresörlerin çeşitli uygulamaları vardır: LPG’nin tanklar arasında transferi, artık buharların geri kazanılması, acil durumlarda tüplerden veya tanklardan LPG’nin geri kazanılması, düşük basınçlı gaz güçlendiriciler (biyogaz veya doğal gaz)

LPG depolama depolarında, tüp şişeleme tesislerinde, sabit sanayi tesislerinde, LPG taşıma tankerlerinde ve acil durum araçlarında kullanılır.

TIGHT Kompresörler LPG, soğutucu gazlar, amonyak, dimetil eter, vinil klorür, hava, metan ve diğer birçok teknik gazın transferi için

uygundur.

Marka

Tecnogas

Tecnogas, kırk yılı aşkın süredir LPG, CNG ve YAKIT sektörlerinde lider bir kuruluştur. 1973 yılında kurulan Tecnogas, ürünlerinin kalitesi ve güvenliği ile her zaman ön plana çıkmış, ana operatörler için bir referans noktası olmuştur.Tecnogas'ın genel merkezi Fidenza (Parma) – İtalya'da olup, personeli ofisler, depo ve atölye olarak ayrılmış 20.000 m2'lik bir alanda çalışmaktadır.
tecnogas

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gaz Kompresör Serisi”
Home
Account
Cart
Search
Explore
Drag